Raamfolie voordeur met huisnummer of naam

Raamfolie voordeur met huisnummer of naam

Uw huisnummer of naam mooi en uniek gesneden uit hoge kwaliteit raamfolie? UniekeStickers maakt uw voordeur persoonlijk en uniek met op maat gemaakte raamfolie. Bovendien is onze raamfolie ook nog eens zeer betaalbaar!

Raamfolie voordeur

Raamfolie van UniekeStickers, soms ook wel raamsticker, plakfolie of glasfolie genoemd, is een hoogwaardige en zelfklevend vinyl. In tegenstelling tot de goedkopere statische folies uit de bouwmarkt is de raamfolie van UniekeStickers zelfklevend en van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen elementen zoals teksten en cijfers eenvoudig uit de folie gesneden worden waardoor een uniek en persoonlijk tintje aan uw raam of voordeur toegevoegd kan worden.

voordeur raamfolie

Raamfolie van UniekeStickers is zeer eenvoudig te bevestigen. Met behulp van de gebruiksvriendelijk handleiding en het gratis montage-rakeltje is de folie eenvoudig met water en zeep op uw raam te bevestigen.

raamfolie voor voordeur

Wilt u ook uw huisnummer of naam uit raamfolie gesneden hebben? Bestel snel en eenvoudig uw raamfolie in onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 03 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling