Slaapkamer in Dino style

Slaapkamer in Dino style

Ook zo gek van de nieuwe Dino rage? De dinoplaatjes van Albert Hein zijn enorm polulair. Zou het dan ook niet supervet zijn als jouw slaamkamer ook geheel in een Dino landschap verandert? Dat kan nu snel en gemakkelijk met het Dinobehang, Dinostickers of Dinoraamfolie van UniekeStickers.nl - Pimp jouw slaapkamer in Dino style.

Dinobehang zoals jij het wilt

Dinobehang van UniekeStickers.nl wordt helemaal op maat gemaakt. Daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. De muurbekleding moet zijn zoals jij dat wilt. Naast dat de afmetingen van het dinobehang kan worden aangepast aan jouw muur kunnen wij ook elementen aanpassen en zo rekening houden met bijvoorbeeld die grote kast of bed dat tegen de muur aan komt.

fotobehang dinosaurus

Stoere Dinokamer of lieve Dinokamer?

Wil jij een stoere dinokamer? Dan kun je bijvoorbeeld een echt T-Rex-behang nemen. Brullende Dino's maken jouw slaapkamer een ware beleving. Slaap je toch niet rustig met al dat geweld op de muur, kies dan voor de lieve Dino's op de muur.

behang dino voetafdruk

Dino slaapkamerdecoratie

Naast dat UniekeStickers.nl schitterend Dinobehang op maat kan produceren, maken wij ook andere DinoDecoraties. Zo maken wij bijpassende Dino-raamfolie, Dino-muurstickers, Dino-deurstickers en zelfs Dino-verfsjablonen! Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem snelcontact met ons op en laat je verassen door de mogelijkheden en prijzen!

Bestel nu jouw Dinobehang bestel direct button

 

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
maandag 06 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling