Verfsjablonen voor op de muur, wat zijn de mogelijkheden?

Verfsjablonen voor op de muur, wat zijn de mogelijkheden?

Is uw woning of kantoor toe aan een opknapbeurt? Een verfsjabloon is een handig hulpmiddel wanneer u uw wanden of meubels een creatieve touch wilt geven. U kunt hierbij denken aan uw bedrijfslogo op de wanden van uw kantoor, maar ook aan een mooie tekening op de slaapkamer van uw kinderen. Alles is mogelijk! Verfsjablonen zijn gemaakt van flexibele folie en hierdoor eenvoudig te bevestigen op vrijwel iedere vlakke ondergrond. Een laagje verf er overheen en u kunt genieten van uw gepersonaliseerde wand of meubelen! Om u wat meer inspiratie te geven, zetten we in dit artikel alle mogelijkheden met betrekking tot verfsjablonen op een rijtje.


Voor iedere ondergrond

Voor vrijwel elke ondergrond zijn er geschikte verfsjablonen te bestellen. Zo kunt u niet alleen uw houten bijzettafeltje voorzien van een leuk patroon of persoonlijke quote, ook kunt u hiermee uw huisnummer naast de voordeur verven. Zo wordt een huisnummerbordje overbodig. Hartstikke origineel! Tevens zijn verfsjablonen geschikt voor ondergronden als hout, tegels, behang en zelfs radiatoren of trottoirs. Schaf wel een verfsoort aan die goed pakt op de gewenste ondergrond. Indien gewenst kunnen wij u een sample toesturen om deze te testen.

 sjabloon maken

Verschillende designs

U kunt verfsjablonen bestellen in veel verschillende designs. Een leuke tekst of quote is nog altijd hartstikke modern en zien we vaak terug in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Een vrolijke afbeelding doet het juist goed in de slaap- of speelkamer van uw kind. Uiteraard blijft de keuze van de vorm geheel bij u. Heeft u met het zelf bedenken toch wat moeite? Bekijk dan onze vaste verfsjablonen op de website. Zo voorziet u in één handomdraai iedere ruimte binnen uw woning van een originele afbeelding of print!

Uw eigen ontwerp

Toch liever uw eigen design aan de wand? Geen enkel probleem! U kunt eenvoudig uw eigen quote, bestand, favoriete patroon of zelfgemaakte tekening als verfsjabloon laten maken. U kiest hiervoor eerst het soort sjabloonfolie. Deze moet geschikt zijn voor een gladde of juist ruwe ondergrond; net waar u deze wilt gebruiken. Vervolgens upload u uw eigen ontwerp. Een paar dagen later heeft u uw zelfgemaakte verfsjabloon in huis. Een likje verf erover en u heeft uw zelfontworpen design waar u hem maar wilt hebben.

verfsjablonen voor de zakelijke markt


Op onze website vindt u een overzicht van ons assortiment verfsjablonen. Bent u overtuigd van de voordelen van verfsjablonen en wilt u meer weten over de mogelijkheden, ons assortiment of uw eigen ontwerp verfsjablonen laten maken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties 1

Gast - Gerjanne de Kock op donderdag 18 mei 2017 16:10

Gave opties zeg! Ik zit weer vol inspiratie, bedankt! Gerjanne

Gave opties zeg! Ik zit weer vol inspiratie, bedankt! Gerjanne
Gast
vrijdag 10 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling