Naadloos behang Louvre deuren - La Maison collection

Fotobehang op maat gemaakt

Al ons fotobehang wordt helemaal op maat gemaakt. U geeft aan hoe groot uw muur is, wat u erop wilt hebben en wij maken het voor u op maat. Zo ook het Louvre-deurtjes fotobehang waarin een aantal wensen van de klant verwerkt zijn. Zo was het belangrijk dat er meerdere deurtjes in het behang design verwerkt zou worden vanwege de grootte van de wand. Bovendien was de wens om de deurtjes precies 120cm vanuit de linkerkant te laten beginnen. Dit vanwege een grote hoekbank die op deze plek geplaatst zou gaan worden.

riviera maison louvre naadloos fotobehang

Daarop hebben wij het ontwerp aangepast. Hierbij is bijna niets onmogelijk! Wit u de deurtjes misschien verder open hebben staan, of liever de deurtjes in een andere kleur? Of wellicht zou u liever een andere achtergrond achter de deurtjes willen hebben? Alles is mogelijk!

Naadloos fotobehang voordelig en duurzaam geproduceerd

Omdat men graag een superstrak en naadloos resultaat wilde hebben is gekozen voor ons naadloos fotobehang. Ons naadloos behang is een uiterst duurzaam behangproduct wat in basis bestaat uit een polyester doek met daarop een speciale coating. Op deze coating wordt met vocht-, kras- en UV bestendige inkten uw design in superhoge kwaliteit gedrukt. Omdat het behangproduct veelal voor zakelijke projecten wordt ingezet voldoet het aan de meest strenge kwaliteitseisen. Mede hierdoor en het feit dat de wandbekleding uit één stuk wordt geproduceerd en gemonteerd zorgt ervoor dat het eindresultaat adembenemd mooi en superstrak is!

louvredeurtjes fotobehang design uniekestickers

Meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van naadloos behang?

Bent u benieuwd of naadloos behang misschien ook iets voor u is, of nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met uw vragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

naadloos behang louvre deurtjes

Klantbeoordeling