Raamfolie verticaal met schuin huisnr

Rfv033-011
Raamfolie verticaal met schuin huisnr
Verkoopprijs € 29,04
Vul in centimeters de gewenste afmetingen in en druk op enter
Breedte
Hoogte
Wilt u de raamsticker aan de binnenkant van uw raam plakken, en moet uw ontwerp of tekst aan de buitenzijde leesbaar zijn, dan moet u kiezen voor GESPIEGELD. Als de raamsticker van binnenuit leesbaar moet zijn moet u de sticker NIET GESPIEGELD bestellen.
Uw decoratie item snel en vakkundig laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan voor onze voordelige montageservice. Prijzen zijn op basis van nacalculatie en ontvangt u vrijblijvend per email.

Verticale raamfolie met uw huisnummer schuin uitgesneden uit raamfolie.

De grijze kleur arceert de raamfolie waaruit alle witte delen zullen worden gesneden. Deze witte delen zijn dus in werkelijkheid transparant. 
Deze verticale raamfolie met uw huisnummer wordt gesneden uit professionele zelfklevende glasfolie en hebben de positieve eigenschap dat het zich makkelijk, zonder luchtbellen laat plakken, licht uitstekend doorlaat maar niet transparant is wat de privacy ten goede komt. 

Raamfolie ontwerp aanpassen?

Mocht u eigen wensen hebben mbt de maatvoering en/of opmaak van onze raamstickers, neem dan vrijblijvend contact met ons op middels ons contactformulier of vul uw opmerking/verzoek in tijdens het bestel proces. Onze raamfolies zijn volledig op maat te maken, met veranderingen of aanvullingen.

 

 


Klantbeoordeling