Sjabloon voor standaard gebruik

28
1a1
1b7
36
Verkoopprijs € 12,95
Voer de gewenste afmetingen van uw sjabloon in. LET OP: de afmetingen die u invult is voor de vorm waarvan u het sjabloon wenst. Wij maken automatisch het vlak rondom deze vorm groter zodat u deze eenvoudig kunt sjabloneren.
Breedte: Hoogte:


Preloader

Verfsjablonen voor de meest gangbare ondergronden

Op maat gemaakt verfsjabloon met goede kleefkracht wat uitstekend blijft hechten op de meest gangbare ondergronden zoals hout, kunststof, steen, metaal en glas. Dit type sjabloonfolie wordt het meest toegepast door zijn goede hechting en flexibiliteit.

U plakt eenvoudig het sjabloon op de te schilderen ondergrond. Wrijf of druk het sjabloon voorzichtig aan en u kunt direct aan de slag! Het grote voordeel van onze unieke sjablonen is dat deze zich goed op de ondergrond hechten, waardoor u optimaal kunt sjabloneren. Het mooiste en strakste resultaat op oneffen ondergronden krijgt u door het sjabloon te spuiten of te tamponeren.

Let echter wel goed op met verf. Deze kan gaan vloeien zodra u deze met een roller of kwast aanbrengt waardoor de lijnen niet meer strak zullen zijn. Het mooiste resultaat behaalt u door de verf te spuiten of heel dun in laagjes aan te brengen, bijvoorbeeld door het sjabloon te tamporeren.

Hoe besteld u een sjabloon?

Sjablonen worden machinaal gesneden uit speciale sjabloonfolie. Daarvoor hebben wij een zogenaamd "vector" bestand nodig. Dat zijn vaak bestanden die een .EPS .AI of .PDF extensie hebben. Deze vector bestanden bestaan uit lijnen die wij digitaal kunnen inlezen en uit kunnen snijden. Komt u er niet uit, of heeft u een ander bestandstype? Geen probleem! De meeste bestanden kunnen wij digitaal overtrekken waardoor het toch mogelijk is om hiervan een sjabloon te produceren.

Indien een ontwerp veel details bevat kan het zijn dat er een meerprijs over berekend wordt. In dat geval nemen wij altijd van tevoren contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe groot wordt het sjabloon?

Wij maken de verfsjablonen helemaal voor u op maat. Van kleine tot zeer grote sjablonen, alles is mogelijk. Let op: het formaat dat u invult op de website is het formaat van de vorm! Het vlak rondom maken wij zelf voor u groter. Dus stel dat u een sjabloon van de letter "A" wilt hebben met een afmeting van 40x60cm groot. Dan maken wij de letter "A" 40x60cm groot. Daarbij wordt het vlak rondom de letter "A" door ons automatisch en kosteloos een stuk groter gemaakt. Komt u er niet uit, of heeft u vragen over het sjabloon of de productie van de sjablonen? Neem gerust contact met ons op.

Onze plaksjablonen zijn geschikt voor éénmalig gebruik. Let op: plaksjablonen kunnen de ondergrond zoals verf of stucwerk beschadigen. Twijfelt u over de kwaliteit van uw ondergrond, neem gerust contact met ons op. Op verzoek kunnen wij u een proefstukje toesturen om de ondergrond te testen. UniekeStickers.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade door gebruik van haar producten.


Klantbeoordeling