Fotobehang met bos, 3 inspirerende voorbeelden!

Fotobehang met bos, 3 inspirerende voorbeelden!

Het wordt steeds populairder - fotobehang in huizen en bedrijfspanden. Zo kan het behang het middelpunt zijn van de kamer of de show stelen in een vergaderruimte. Fotobehang met bos kan zeer fris en rustgevend zijn. Wij geven je alvast drie inspirerende voorbeelden, zodat je hiervan beter beeld krijgt. Lees snel verder!

Fotobehang met bos in de vergaderruimte

Zoals eerder gezegd kan het bos behang het middelpunt van de kamer worden. Maar ook op het kantoor is fotobehang een mooie toevoeging. Op de foto hieronder is te zien dat het fotobehang goed past bij de ruimte. Een frisse en natuurlijke uitstraling in een vergaderkamer, kan zelfs leiden tot meer creatieve gedachtes. Daarnaast is het een leuke toevoeging en straalt het een gemoedelijke sfeer uit. Anno 2016 is het moderne kantoor niet meer eentonig voorzien van één basiskleur. Ofwel, fris het kantoor op met leuk fotobehang met bos om het nieuw leven in te blazen en het buitengevoel te creëren.

 

fotobehang bos muur

 

Fotobehang met bos in het trappenhuis

Het volgende voorbeeld kan zowel thuis als op het kantoor. Want hoe bijzonder is het, als de trappenhal wordt opgeknapt met behulp van fotobehang. In onderstaand voorbeeld is een vrij groot trappenhuis afgebeeld. Het fotobehang met bos geeft het trappenhuis een rustieke en natuurlijke uitstraling. Want wie houdt nou niet van knusse herfstsfeer?!

 

fotobehang bos trappenhuis

Fotobehang met bos in het toilet

Fotobehang kan op alle mogelijke plekken geplaatst worden. Het PVC-vrije fotobehang is gegarandeerd van kwaliteitsafdruk en waterafstotend. Dit is belangrijk, met name als het wordt opgehangen in vochtige ruimtes zoals het toilet. Wellicht niet een plek waaraan je direct denkt, maar vergis je niet! Behang met print staat hierbij zeker niet verkeerd. Juist omdat deze ruimte vaak erg monotoon is. Door het gebruik van fotobehang wordt de boel opgeleukt en kunnen zowel jij als visite hiervan genieten.

fotobehang bos toilet

Niet alleen leuk, ook functioneel

Als tandartspraktijk zou het erg origineel zijn om fotobehang te plaatsen in de behandelkamer. Dit heeft niet alleen een uitstraling, het zorgt tevens voor meer rust en afleiding tijdens de behandeling. Dit is creëert onder patiënten een aangename ervaring en meer rustiek.

Voor zowel bedrijf als particulier

Fotobehang bieden wij zowel aan bedrijven als particulieren. Het behang kan volledig op maat worden gemaakt en eenvoudig worden geplaatst en verwijderd (zonder stoommachine). Naast fotobehang met bos/natuur hebben wij tevens een zeer uitgebreid assortiment met andere printvarianten. Denk hierbij aan fotobehang met dieren, steden, eigen foto op behang enzovoort.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder middels adviezen.

Waardeer dit blogbericht:
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
vrijdag 10 april 2020

Captcha afbeelding

Klantbeoordeling